MAKE UP ADVIES - MAKE UP


MAKE UP ADVIES - THE HISTORY OF MAKE UP.Make Up Advies

make up advies


    make up
  • makeup: an event that is substituted for a previously cancelled event; "he missed the test and had to take a makeup"; "the two teams played a makeup one week later"

  • Cosmetics such as lipstick or powder applied to the face, used to enhance or alter the appearance

  • constitution: the way in which someone or something is composed

  • The combination of qualities that form a person's temperament

  • constitute: form or compose; "This money is my only income"; "The stone wall was the backdrop for the performance"; "These constitute my entire belonging"; "The children made up the chorus"; "This sum represents my entire income for a year"; "These few men comprise his entire army"

  • The composition or constitution of something2010-11-29 / 2010-12-06 - CHARLOTTE, NC - DAG 129 / 136 - Model Making
2010-11-29 / 2010-12-06 - CHARLOTTE, NC - DAG 129 / 136 - Model Making

Maandag 29 November

De maandag nadat je terugkomt is altijd een beetje depressief makend, gisteren was het gezellig, maar dat maakt het natuurlijk niet geheel goed voor het feit dat je weer terug op de campus bent, ik mis mijn Hilton. Het is natuurlijk altijd fijn om weer onder de medestudenten te zijn, maar dan nog, het begint gewoon wat lang te worden.
Deze week stort ik mezelf zoals gewoonlijk weer op het schoolwerk, en goed ook dat ik gelijk weer verder kan en niet zoals sommige anderen een paar dagen eraan heb geplakt of vanochtend mijn vlucht had, want het is volgende week mijn eindpresentatie al. Ik ben vandaag eindelijk echt begonnen aan mijn grote maquette. Sketch-up tekening ernaast en zo proberen alle formaten goed te krijgen, en het is nogal lastig om alles perfect passend te hebben. Ik probeer overigens zo economisch mogelijk mijn maquette te maken, om alle formaten van het hout te respecteren en de volle hoogte te gebruiken als mijn dakhoogte in deze schaal (1:32, nog steeds niet vragen), wat wonderbaarlijk ook nog eens overeenkomt met de daadwerkelijke hoogte van mijn gebouw, en dat is echt niet opzettelijk gedaan.
Vervolgens was ik natuurlijk zo door mijn hout heen, balsa of basswood platen voornamelijk, gekoct omdat deze het goedkoopste waren van allemaal, lekker dun en lichtgewicht. Omdat ik het gebouw als een skelet opzet in plaats van deze solide te maken, zal het nooit de meest stevige worden. De kolommen zijn gemaakt, half bij een inch in doorsnede, hol, maargoed, ik heb voldoende hout over voor de andere stukken, dus het is niet zo dat ik gelijk door alles heen ben.
Ik ben trouwens al redelijk ver met mijn balans op mijn kaart, heb nog iets van 90 tot 100 over. Helaas krijg ik de laatste tijd steeds minder bonnetjes, dus is het voor mij een vraag hoeveel er uiteindelijk opstaat, maar ik krijg het wel op. Helaas was het uiteindelijk toch wel een beetje aan de dure kant en wordt je verplicht te eten (wat ook de bedoeling is) maar als het eten op de campus goedkoper was – zonder BTW te betalen duurder dan ergens anders met BTW – dan had ik makkelijk drie tot vierhonderd kunnen besparen, het zij niet anders.
In de avond het weer een schrijfdag voor morgen, maar ik heb daadwerkelijk echt geen motivatie gehad om er daadwerkelijk aan te werken. In tegenstelling heb ik vandaag een schrijfdag gehouden – hypocriet ben ik toch – voor mijn dagboek, omdat ik met een paar dingen ondertussen toch wel achterloop… sorry, maar ik kon het helaas niet meer afmaken in Atlanta. Is overigens al een paar keer gebeurd dat ik achterloop, tot frustratie van sommigen van het thuisfront, maar het schoolwerk en iedere week verslagen maken breekt je vanzelf echt wel op, eveneens als het dagboek proberen bij te houden. Ik kan alleen maar proberen.

Dinsdag 30 November

Vandaag heb ik weer eens motivatie genomen om te proberen te schrijven, dit keer daadwerkelijk voor het vak en niet voor mezelf, maar eveneens is de motivatie extreem laag en heb ik het gewoon niet meer voor mekaar gekregen het werk af te hebben… heb erop gezeten, maar het werk me echt teveel. Sorry, maar op dit moment, en over een dozijn verslagen later, kan ik alleen maar zeggen dat ik echt geen motivatie meer heb om een verslag te maken van 4 pagina’s per onderwerp…
Ben overigens ook maar naar de kapper gegaan, liep binnen om te vragen hoe en wat voor een afspraak te maken en er was toevallig net een kapster vrij die op een kant zat te wachten die en niet was… perfect. Dus uitgelegd wat ik graag zou willen en zij is aan de slag gegaan. Er is werkelijk een stuk van 10 centimeter eraf gehaald, wat ondertussen naar vier maanden ondertussen wel nodig was. Het werd door iedereen goedgekeurd, dus dat is altijd een positief beeld wat je dan meekrijgt.
Helaas zijn dit altijd verloren dagen waarin je probeert iets te doen, maar het uiteindelijk nooit lukt. Dan moet ik overigens ook zeggen dat ik niet de enige ben met verloren dagen, want een hoop mensen beginnen in de stress te raken. Aan de ene kant ook wel begrijpelijk, want het cijfersysteem ligt een stuk strenger dan thuis, maar daarentegen wordt er niet echt gekeken naar het werk maar juist naar de hoeveelheid die mensen doen… Iedereen mag uiterlijk twee maal een C op de lijst hebben, en voor de rest mag het alleen maar B en A betreffen, wat de consequenties zijn, is me nog steeds niet geheel duidelijk, alleen wel dat je behoorlijk in de problemen zit als je deze score niet weet te behalen.
De les in de avond was gelukkig redelijk snel over, want hij weet dat iedereen snel een project moet afronden. Een aantal klassen hebben deze week al presentaties, wij en een minderheid volgende weer en de week erna is er mogelijk nog iets, maar dat is behoorlijk vaag als je ernaar vraagt, want niemand weet het. De les van vandaag was daadwerkelijk beter dan normaal, een video kijken en geen verslag hoeven maken, dat scheelt pas in tijd.

Woensdag 1 December

Vandaag… ’s ochtends vroeg naar Hobby Lobby om hout teKleurenanalyse Heumen, Malden
Kleurenanalyse Heumen, Malden

Voor € 65,00 krijgt u een
kleurenanalyse
make-up advies
persoonlijk kleurenpalet
haarkleuradvies

Boek nu bij Efforts

make up adviesRelated topics:

make up for ever high definition foundation

foundation mineral makeup

make up tips with pictures

hair make up tips

where to buy discontinued makeup

80's fashion make up

cheer make up ideas

asian makeup styles

best concealer make uptag : make up advies best brand makeup brushes cover girl coupon

Secre

Profile

arabic hair and makeup

Author:arabic hair and makeup
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Latest trackbacks
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.